BOKA BORD

Antipasti - förrätt

 

 

FILETTI di SALMERINO MARINATO CRUDO.....................187 :-

Gravad fjällröding serveras med en kapris och fänkålssallad toppad med en pepparotsvinegrette.

 

ANTIPASTO MISTO.................................mellan 197 :-  stor 367 :-

Kvällens urval av charkuterier med tillbehör.

 

CAPRESE di BUFFALA...................................................... 167 :-

Buffelmozzarella serveras med en sallad på cocktailtomater, basilika och olivvinegrette.

 

VITELLO TONNATO......................................................... 197 :-

Tunnskivat kalvinnanlår serveras med med en sås

på majonäs, tonfisk, sardeller och kapris.

 

CARPACCIO di MANZO CLASSICO........................................... 197 :-

Klassisk carpaccio på oxfilé toppad med parmesan, ruccola, oliver, havssalt och nymalen svartpeppar.

 

ASPARAGI con PANCETTA........................... mellan 167 :-  stor 227 :-

Pancettalindad sparris serveras med en sommarsallad

på melon, kapris, jordgubbar, oliver och grillade grönsaker.

 

Principale - varmrätt

 

 

SCAMPI SALTATI................................................................ 277 :-

Vitlistad scampi från Argentina sauterad i prosecco, vitlök, chili, persilja och picadillytomater

serveras med en italiensk sallad.

 

TAGLIATA di MANZO...........................................................  297 :-

Grillad skuren entrecôte på en bädd av ruccola-

sallad och parmigiano reggiano serveras med

marinerad och ugnsbakad bakpotatis i klyftor

samt ugnsbakad schalottenlök.

 

FILETTI di SALMERINO....................................................... 287 :-

Halstrad fjällröding från Lappland serveras på en krämig citron- och sparrisrisotto toppad med en

smörad skaldjursbuljong.

 

FILETTO al PEPE LO SCUDETTO............................................. 357 :-

Grillad oxfilémedaljong rullad i Madagaskarpeppar

på en tryffelkrämsspegel, serveras med smörstekt italiensk svamp smaksatt med portvin samt

toskansk färskpotatis.

 

SALTIMBOCCA LO SCUDETTO................................................. 297 :-

Vitvinsbrässerad gödkalvsentrecôte lindad med

parmaskinka och salvia serveras med rostad potatispolenta.

Primi Piatti - mellanrätt

All vår pasta tillverkar vi själva på durumvete och

färska ägg utan några tillsatser.

 

 

 

RISOTTO agli ASPARAGI...................................................... 207 :-

Risotto med färsk vit och grön sparris smaksatt med italienska örter, röd peppar och parmigiano reggiano toppad med grillade grönsaker och hyvlad parmesan.

 

LINGUINE con POLPETTE della NONNA alla DIAVOLA.................227 :-

Linguinipasta med galna farmors köttbullar på kalvfärs och salsiccia i vår gudomliga tomatsås toppad med riven parmigiano reggiano.

 

LINGUINE allo SCOGLIO....................................................... 227:-

Linguinipasta med vongole, scampi, blåmusslor, picadillytomater, peperoncino, vitlök, vitt vin och hackad persilja.

 

PAPPARDELLE al FILETTO di MANZO...................................... 237 :-

Pappardellepasta med oxfilé, Italienska svampar, pecorino och en krämig tryffelsås spetsad med konjak samt toppad med hyvlad parmigiano reggiano.

 

TAGLIATELLE con ZUCHINE e GAMBERETTI.............................. 207 :-

Tagliatellepasta med scampi, zucchini, gremolata, marinerad kronärtskocka, vitt vin, picadillytomater och hackade italienska örter.

Formaggi e Dolci -

ost och dessert

 

 

 

il CIOCCLATINO................................................................... 57 :-

Lo Scudettos hemmagjorda chokladtryfflar smaksatta

med rom.

 

il TIRAMISU..................................................................... 117 :-

Lo Scudettos egna klassiska tiramisu.

 

PANNACOTTA..................................................................... 97 :-

Vaniljpannacotta toppad med en jordgubbskompott smaksatt med honung, mynta, mörk rom och råsocker.

 

GELATO della CASA............................................................ 117 :-

Vanilj- och pistageglass serveras med amarettogrädde.

 

SORBETTO COCKTAIL dello SCUDETTO................................... 147 :-

Citronsorbét dränkt i limoncello toppad med prosecco.

 

FORMAGGI della CASA........................................................ 167 :-

Dagens italienska ostar serveras med kex och fikonmarmelad.

Pizza alla Scudetto

 

Lo Scudetto presenterar stolt sina italienska stenugnsbakade pizzor som görs enbart på de bästa råvarorna! Alla pizzor innehåller vår gudomliga tomatsås, tre sorters italiensk ost och olivolja. Mmm...mama mia...Sapore così buono!

MARGHERITA di BUFALA....................................................... 147:-

Tomatsås och tre sorters ost.

 

 

VESUVIO..........................................................................157:-

Tomatsås, tre sorters ost, kokt skinka med smak av rosmarin.

 

 

LO SCUDETTO...................................................................... 177:-

Tomatsås, tre sorters ost, grillad oxfilé, brynta kantareller, karameliserad lök och grillad paprika-blandning.

 

 

PARMA............................................................................. 167:-

Tomatsås, tre sorters ost, parmaskinka, picadillytomater och crème fraiche.

 

 

CAPRICCIOSA.................................................................... 157:-

Tomatsås, tre sorters ost, kokt skinka med smak av rosmarin, smörstekt italiensk svamp, oliver och marinerad kronärtskocka.

 

 

PICCOLA ITALIA................................................................. 157:-

Tomatsås, tre sorters ost, grillad paprikablandning, zucchini, aubergine, oliver, smörstekt italiensk svamp och soltorkad tomat.

 

 

 

SCOGLIO..........................................................................167:-

Tomatsås, tre sorters ost, marinerad scampi, gröna

musslor, grillad zucchini och marinerad kronärtskocka.

 

 

VERONA...........................................................................157:-

Tomatsås, tre sorters ost, färsk spenat, marinerad fårost, grillad sparris, soltorkad tomat, och grillad paprikablandning.

 

 

SICILIA...........................................................................157:-

Tomatsås, tre sorters ost, kapris, sardeller och kronärtskocka.

 

 

MILANO.......................................................................... 167:-

Tre sorters ost, gorgonzola, smörstekt karljohansvamp, rostade valnötter, rostad vitlök, tärnad pecorino och hyvlat päron (OBS! Denna pizza serveras, enligt tradition, utan tomatsås).

 

 

TOSCANA.........................................................................167:-

Tomatsås, tre sorters ost, breasola, ruccola, pinjenötter och tryffelolja.

 

 

CALZONE......................................................................... 157:-

Tomatsås, tre sorters ost, kokt skinka med smak av rosmarin, och smörstekt italiensk svamp.

 

 

Teatermeny:

2-rätters 427:-

VÄLJ MELLAN FÖRRÄTT/VARMRÄTT ELLER VARMRÄTT/DESSERT

 

FÖRRÄTT

 

CAPRESE di BUFFALA

Buffelmozzarella serveras med en sallad på cocktailtomater, basilika och olivvinegrette.

 

VARMRÄTT - ALT.1

 

FILETTI di SALMERINO

Halstrad fjällröding från Lappland serveras på en krämig citron- och sparrisrisotto toppad med en smörad skaldjursbuljong.

 

VARMRÄTT - ALT.2

 

SALTIMBOCCA LO SCUDETTO

Vitvinsbrässerad gödkalvsentrecôte lindad med

parmaskinka och salvia serveras med rostad potatispolenta.

 

DESSERT

 

PANNACOTTA

Vaniljpannacotta toppad med en jordgubbskompott smaksatt med honung, mynta, mörk rom och råsocker.

 

 

Lo Scudetto-meny:

 4-rätters 647:-

 

FÖRRÄTT

 

CARPACCIO di MANZO CLASSICO

Klassisk carpaccio på oxfilé toppad med parmesan, ruccola, oliver, havssalt och nymalen svartpeppar.

 

MELLANRÄTT

 

LINGUINE con POLPETTE della NONNA alla DIAVOLA

Linguinipasta med galna farmors köttbullar på kalvfärs och salsiccia i vår gudomliga tomatsås toppad med riven parmigiano reggiano.

 

VARMRÄTT - ALT.1

 

SCAMPI SALTATI

Vildfångad scampi från Argentina sauterad i prosecco, vitlök, chili, persilja och picadillytomater serveras med en italiensk sallad.

 

VARMRÄTT - ALT.2

 

FILETTO al PEPE LO SCUDETTO

Grillad oxfilémedaljong rullad i madagaskarpeppar på en tryffelkrämsspegel, serveras med smörstekt italiensk svamp smaksatt med portvin samt toskansk färskpotatis.

 

DESSERT

 

il TIRAMISU

Lo Scudettos egna klassiska tiramisu.

 

 

VÄLKOMMEN!

VÄNLIGEN MEDDELA PERSONALEN VID EVENTUELLA ALLERGIER!

Pizza Lo Scudetto - Lunchmeny Pasta Lo Scudetto - Kvällsmeny Sällskapsmeny Lo Scudetto Brunchmeny - Lo Scudetto
Pizza Lo Scudetto - Lunchmeny Pasta Lo Scudetto - Kvällsmeny
Pizza Lo Scudetto - Lunchmeny Pasta Lo Scudetto - Kvällsmeny Sällskapsmeny Lo Scudetto Brunchmeny - Lo Scudetto

Antipasti - förrätt

 

FILETTI di SALMERINO MARINATO CRUDO................................................................ 187 :-

Gravad fjällröding serveras med en kapris och fänkålssallad toppad med en pepparotsvinegrette.

 

ANTIPASTO MISTO..........mellan  197 :-  stor 367 :-

Kvällens urval av charkuterier med tillbehör.

 

CAPRESE di BUFFALA...................................... 167 :-

Buffelmozzarella serveras med en sallad på cocktailtomater, basilika och olivvinegrette.

 

VITELLO TONNATO............................................ 197 :-

Tunnskivat kalvinnanlår serveras med med en sås på majonäs, tonfisk, sardeller och kapris.

 

CARPACCIO di MANZO CLASSICO............................ 197 :-

Klassisk carpaccio på oxfilé toppad med parmesan, ruccola, oliver, havssalt och nymalen svartpeppar.

 

ASPARAGI con PANCETTA..........mellan 167 :-  stor 227 :-

Pancettalindad sparris serveras med en sommarsallad på melon, kapris, jordgubbar, oliver och grillade grönsaker.

 

Principale - varmrätt

 

SCAMPI SALTATI.................................................... 277 :-

Vitlistad scampi från Argentina sauterad i prosecco, vitlök, chili, persilja och picadillytomater serveras med en italiensk sallad.

 

TAGLIATA di MANZO.................................. 297 :-

Grillad skuren entrecôte på en bädd av ruccolasallad och parmigiano reggiano serveras med marinerad och ugnsbakad bakpotatis i klyftor samt ugnsbakad schalottenlök.

 

FILETTI di SALMERINO.......................................... 287 :-

Halstrad fjällröding från Lappland serveras på en krämig citron- och sparrisrisotto toppad med en smörad skaldjursbuljong.

 

FILETTO al PEPE LO SCUDETTO............................. 357 :-

Grillad oxfilémedaljong rullad i Madagaskarpeppar på en tryffelkrämsspegel, serveras med smörstekt italiensk svamp smaksatt med portvin samt toskansk färskpotatis.

 

SALTIMBOCCA LO SCUDETTO................................. 297 :-

Vitvinsbrässerad gödkalvsentrecôte lindad med parmaskinka och salvia serveras med rostad potatispolenta.

Primi Piatti - mellanrätt

All vår pasta tillverkar vi själva på durumvete och färska ägg utan några tillsatser.

 

RISOTTO agli ASPARAGI........................................ 207 :-

Risotto med färsk vit och grön sparris smaksatt med italienska örter, röd peppar och parmigiano reggiano toppad med

grillade grönsaker och hyvlad parmesan.

 

LINGUINE con POLPETTE della NONNA alla DIAVOLA...............................................................227 :-

Linguinipasta med galna farmors köttbullar på kalvfärs och salsiccia i vår gudomliga tomatsås toppad med riven parmigiano reggiano.

 

LINGUINE allo SCOGLIO........................................ 227 :-

Linguinipasta med vongole, scampi, blåmusslor, picadillytomater, peperoncino, vitlök, vitt vin och hackad persilja.

 

PAPPARDELLE al FILETTO di MANZO..................... 237 :-

Pappardellepasta med oxfilé, Italienska svampar, pecorino och en krämig tryffelsås spetsad med konjak samt toppad med hyvlad parmigiano reggiano.

 

TAGLIATELLE con ZUCHINE e GAMBERETTI............207 :-

Tagliatellepasta med scampi, zucchini, gremolata, marinerad kronärtskocka, vitt vin, picadillytomater och hackade italienska örter.

 

 

Formaggi e Dolci -

ost och dessert

 

 

 

il CIOCCLATINO....................................................... 57 :-

Lo Scudettos hemmagjorda chokladtryfflar smaksatta med rom.

 

il TIRAMISU.......................................................... 117 :-

Lo Scudettos egna klassiska tiramisu.

 

PANNACOTTA......................................................... 97 :-

Vaniljpannacotta toppad med en jordgubbskompott smaksatt med honung, mynta, mörk rom och råsocker.

 

GELATO della CASA.............................................. 117 :-

Vanilj- och pistageglass serveras med amarettogrädde.

 

SORBETTO COCKTAIL dello SCUDETTO.................. 147 :-

Citronsorbét dränkt i limoncello toppad med prosecco.

 

FORMAGGI della CASA............................ 167 :-

Dagens italienska ostar serveras med kex och fikonmarmelad.

 

 

 

MARGHERITA di BUFALA......................................... 147:-

Tomatsås och tre sorters ost.

 

 

VESUVIO................................................................157:-

Tomatsås, tre sorters ost, kokt skinka med smak av rosmarin.

 

 

LO SCUDETTO.......................................................... 177:-

Tomatsås, tre sorters ost, grillad oxfilé, brynta kantareller, karameliserad lök och grillad paprika-blandning.

 

 

PARMA..................................................................  167:-

Tomatsås, tre sorters ost, parmaskinka, picadillytomater och crème fraiche.

 

 

CAPRICCIOSA........................................................ 157 :-

Tomatsås, tre sorters ost, kokt skinka med smak av rosmarin, smörstekt italiensk svamp, oliver och marinerad kronärtskocka.

 

 

PICCOLA ITALIA.................................................................. 157 :-

Tomatsås, tre sorters ost, grillad paprikablandning, zucchini, aubergine, oliver, smörstekt italiensk svamp och soltorkad tomat.

 

 

SCOGLIO...............................................................167 :-

Tomatsås, tre sorters ost, marinerad scampi, gröna

musslor, grillad zucchini och marinerad kronärtskocka.

 

 

VERONA................................................................157 :-

Tomatsås, tre sorters ost, färsk spenat, marinerad fårost, grillad sparris, soltorkad tomat, och grillad paprikablandning.

 

 

SICILIA................................................................157 :-

Tomatsås, tre sorters ost, kapris, sardeller och kronärtskocka.

 

 

MILANO............................................................... 167 :-

Tre sorters ost, gorgonzola, smörstekt karljohansvamp, rostade valnötter, rostad vitlök, tärnad pecorino och hyvlat päron (OBS! Denna pizza serveras, enligt tradition, utan tomatsås).

 

 

TOSCANA........................................................... .167 :-

Tomatsås, tre sorters ost, breasola, ruccola, pinjenötter och tryffelolja.

 

 

CALZONE............................................................. 157 :-

Tomatsås, tre sorters ost, kokt skinka med smak av rosmarin, och smörstekt italiensk svamp.

 

 

Teatermeny:

2-rätters 427:-

VÄLJ MELLAN FÖRRÄTT/VARMRÄTT ELLER VARMRÄTT/DESSERT

 

FÖRRÄTT

 

CAPRESE di BUFFALA

Buffelmozzarella serveras med en sallad på cocktailtomater, basilika och olivvinegrette.

 

VARMRÄTT - ALT.1

 

FILETTI di SALMERINO

Halstrad fjällröding från Lappland serveras på en krämig citron- och sparrisrisotto toppad med en smörad skaldjursbuljong.

 

VARMRÄTT - ALT.2

 

SALTIMBOCCA LO SCUDETTO

Vitvinsbrässerad gödkalvsentrecôte lindad med parmaskinka och salvia serveras med rostad potatispolenta.

 

DESSERT

 

PANNACOTTA

Vaniljpannacotta toppad med en jordgubbskompott smaksatt med honung, mynta, mörk rom och råsocker.

 

 

Lo Scudetto-meny:

 4-rätters 647:-

 

FÖRRÄTT

 

CARPACCIO di MANZO CLASSICO

Klassisk carpaccio på oxfilé toppad med parmesan, ruccola, oliver, havssalt och nymalen svartpeppar.

 

MELLANRÄTT

 

LINGUINE con POLPETTE della NONNA alla DIAVOLA

Linguinipasta med galna farmors köttbullar på kalvfärs och salsiccia i vår gudomliga tomatsås toppad med riven parmigiano reggiano.

 

VARMRÄTT - ALT.1

 

SCAMPI SALTATI

Vildfångad scampi från Argentina sauterad

i prosecco, vitlök, chili, persilja och picadillytomater serveras med en

italiensk sallad.

 

VARMRÄTT - ALT.2

 

FILETTO al PEPE LO SCUDETTO

Grillad oxfilémedaljong rullad i madagaskarpeppar på en tryffelkrämsspegel, serveras med smörstekt italiensk svamp smaksatt med portvin samt toskansk färskpotatis.

 

DESSERT

 

il TIRAMISU

Lo Scudettos egna klassiska tiramisu.

 

 

Pizza Lo Scudetto - Lunchmeny Pasta Lo Scudetto - Kvällsmeny
Pizza Lo Scudetto - Lunchmeny
Pasta Lo Scudetto - Kvällsmeny

Antipasti - förrätt

 

FILETTI di SALMERINO MARINATO CRUDO.......................................... 187 :-

Gravad fjällröding serveras med en kapris och fänkålssallad toppad med en pepparots-vinegrette.

 

ANTIPASTO MISTO.........................

....................... mellan  197 :-  stor 367 :-

Kvällens urval av charkuterier med tillbehör.

 

CAPRESE di BUFFALA.................... 167 :-

Buffelmozzarella serveras med en sallad på cocktailtomater, basilika och olivvinegrette.

 

VITELLO TONNATO....................... 197 :-

Tunnskivat kalvinnanlår serveras med med en sås på majonäs, tonfisk, sardeller och kapris.

 

CARPACCIO di MANZO CLASSICO.....................

....................................................197 :-

Klassisk carpaccio på oxfilé toppad med parmesan, ruccola, oliver, havssalt och nymalen svartpeppar.

 

ASPARAGI con PANCETTA.............................

..........................mellan 167 :-  stor 227 :-

Pancettalindad sparris serveras med en sommarsallad på melon, kapris, jordgubbar, oliver och grillade grönsaker.

 

Principale - varmrätt

 

SCAMPI SALATI.............................. 277 :-

Vitlistad scampi från Argentina sauterad i prosecco, vitlök, chili, persilja och picadilly-tomater serveras med en italiensk sallad.

 

TAGLIATA di MANZO.......................... 297 :-

Grillad skuren entrecôte på en bädd av ruccolasallad och parmigiano reggiano serveras med marinerad och ugnsbakad bakpotatis i klyftor samt ugnsbakad schalottenlök.

 

FILETTI di SALMERINO....................... 287 :-

Halstrad fjällröding från Lappland serveras på en krämig citron- och sparrisrisotto toppad med en smörad skaldjursbuljong.

 

FILETTO al PEPE LO SCUDETTO...................

.................................................... 357 :-

Grillad oxfilémedaljong rullad i Madagaskarpeppar på en tryffel-krämsspegel, serveras med smörstekt italiensk svamp smaksatt med portvin samt toskansk färskpotatis.

 

SALTIMBOCCA LO SCUDETTO.......................

.................................................... 297 :-

Vitvinsbrässerad gödkalvsentrecôte lindad med parmaskinka och salvia serveras med rostad potatispolenta.

Primi Piatti - mellanrätt

All vår pasta tillverkar vi själva på durumvete och färska ägg utan några tillsatser.

 

RISOTTO agli ASPARAGI..................... 207 :-

Risotto med färsk vit och grön sparris smaksatt med italienska örter, röd peppar och parmigiano reggiano toppad med grillade grönsaker och hyvlad parmesan.

 

LINGUINE con POLPETTE della NONNA alla DIAVOLA.........................................227 :-

Linguinipasta med galna farmors köttbullar på kalvfärs och salsiccia i vår gudomliga tomatsås toppad med riven parmigiano reggiano.

 

LINGUINE allo SCOGLIO...................... 227 :-

Linguinipasta med vongole, scampi, blåmusslor, picadillytomater, peperoncino, vitlök, vitt vin och hackad persilja.

 

PAPPARDELLE al FILETTO di MANZO.................

................................................... 237 :-

Pappardellepasta med oxfilé, Italienska svampar, pecorino och en krämig tryffelsås spetsad med konjak samt toppad med hyvlad parmigiano reggiano.

 

TAGLIATELLE con ZUCHINE e GAMBERETTI......

....................................................207 :-

Tagliatellepasta med scampi, zucchini, gremolata, marinerad kronärtskocka, vitt vin, picadillytomater och hackade italienska örter.

 

 

Formaggi e Dolci -

ost och dessert

 

 

 

 

il CIOCCLATINO................................... 57 :-

Lo Scudettos hemmagjorda chokladtryfflar smaksatta med rom.

 

il TIRAMISU..................................... 117 :-

Lo Scudettos egna klassiska tiramisu.

 

PANNACOTTA.................................... 97 :-

Vaniljpannacotta toppad med en jordgubbskompott smaksatt med honung, mynta, mörk rom och råsocker.

 

GELATO della CASA.......................... 117 :-

Vanilj- och pistageglass serveras med amarettogrädde.

 

SORBETTO COCKTAIL dello SCUDETTO..........

.................................................... 147 :-

Citronsorbét dränkt i limoncello toppad med prosecco.

 

FORMAGGI della CASA...................... 167 :-

Dagens italienska ostar serveras med kex och fikonmarmelad.

 

 

 

Pizza alla Scudetto

 

Lo Scudetto presenterar stolt sina italienska stenugnsbakade pizzor som görs enbart på de bästa råvarorna! Alla pizzor innehåller vår gudomliga tomatsås, tre sorters italiensk ost och olivolja. Mmm...mama mia...Sapore così buono!

MARGHERITA di BUFALA....................... 147:-

Tomatsås och tre sorters ost.

 

 

VESUVIO..........................................157:-

Tomatsås, tre sorters ost, kokt skinka med smak av rosmarin.

 

 

LO SCUDETTO..................................... 177:-

Tomatsås, tre sorters ost, grillad oxfilé, brynta kantareller, karameliserad lök och grillad paprika-blandning.

 

 

PARMA............................................  167:-

Tomatsås, tre sorters ost, parmaskinka, picadillytomater och crème fraiche.

 

 

CAPRICCIOSA................................... 157 :-

Tomatsås, tre sorters ost, kokt skinka med smak av rosmarin, smörstekt italiensk svamp, oliver och marinerad kronärtskocka.

 

 

PICCOLA ITALIA............................... 157 :-

Tomatsås, tre sorters ost, grillad paprikablandning, zucchini, aubergine, oliver, smörstekt italiensk svamp och soltorkad tomat.

 

 

SCOGLIO..........................................167 :-

Tomatsås, tre sorters ost, marinerad scampi, gröna

musslor, grillad zucchini och marinerad kronärtskocka.

 

 

VERONA...........................................157 :-

Tomatsås, tre sorters ost, färsk spenat, marinerad fårost, grillad sparris, soltorkad tomat, och grillad paprikablandning.

 

 

SICILIA..........................................157 :-

Tomatsås, tre sorters ost, kapris, sardeller och kronärtskocka.

 

 

MILANO......................................... 167 :-

Tre sorters ost, gorgonzola, smörstekt karljohansvamp, rostade valnötter, rostad vitlök, tärnad pecorino och hyvlat päron (OBS! Denna pizza serveras, enligt tradition, utan tomatsås).

 

 

TOSCANA.......................................167 :-

Tomatsås, tre sorters ost, breasola, ruccola, pinjenötter och tryffelolja.

 

 

CALZONE........................................ 157 :-

Tomatsås, tre sorters ost, kokt skinka med smak av rosmarin, och smörstekt italiensk svamp.

 

 

 

 

 

Teatermeny:

2-rätters 427:-

VÄLJ MELLAN FÖRRÄTT/VARMRÄTT ELLER VARMRÄTT/DESSERT

 

FÖRRÄTT

 

CAPRESE di BUFFALA

Buffelmozzarella serveras med en sallad på cocktailtomater, basilika och olivvinegrette.

 

VARMRÄTT - ALT.1

 

FILETTI di SALMERINO

Halstrad fjällröding från Lappland serveras på en krämig citron- och sparrisrisotto toppad med en smörad skaldjursbuljong.

 

VARMRÄTT - ALT.2

 

SALTIMBOCCA LO SCUDETTO

Vitvinsbrässerad gödkalvsentrecôte lindad med parmaskinka och salvia serveras med rostad potatispolenta.

 

DESSERT

 

PANNACOTTA

Vaniljpannacotta toppad med en jordgubbskompott smaksatt med honung, mynta, mörk rom och råsocker.

 

 

Lo Scudetto-meny:

 4-rätters 647:-

 

 

FÖRRÄTT

 

CARPACCIO di MANZO CLASSICO

Klassisk carpaccio på oxfilé toppad med parmesan, ruccola, oliver, havssalt och nymalen svartpeppar.

 

MELLANRÄTT

 

LINGUINE con POLPETTE della NONNA alla DIAVOLA

Linguinipasta med galna farmors köttbullar på kalvfärs och salsiccia i vår gudomliga tomatsås toppad med riven parmigiano reggiano.

 

VARMRÄTT - ALT.1

 

SCAMPI SALTATI

Vildfångad scampi från Argentina sauterad i prosecco, vitlök, chili, persilja och picadilly-tomater serveras med en italiensk sallad.

 

VARMRÄTT - ALT.2

 

FILETTO al PEPE LO SCUDETTO

Grillad oxfilémedaljong rullad i madagaskarpeppar på en tryffelkrämsspegel, serveras med smörstekt italiensk svamp smaksatt med portvin samt toskansk färskpotatis.

 

DESSERT

 

il TIRAMISU

Lo Scudettos egna klassiska tiramisu.

 

 

Pizza Lo Scudetto - Lunchmeny Pasta Lo Scudetto - Kvällsmeny